Citat:
În prealabil postat de Radu32
e foarte bine ca sunteti asa patrioti, cine oti fi voi, astia, cu tot felu' de nume, ce va perindati pe aici !
insa sunteti o biata insula intr-un ocean de nepasare romaneasca, uitati-va putin in jur !
eu ma uit tot timpu ,si nu vad picior de patriot !
Pentru mine faptele patriotului valoreaza mai mult decat retorica lui sforaitoare !
Eu unul incerc mereu cand merg in natura sa nu las mizerie,si o consider o fapta patriotica !
Eu unul as activa in asociatii de voluntariat care sa repare strazi,sa munceasca pentru comunitate...da nu vad niciuna !
Singura initiativa de-a strange gunoaiele din tara, in mod voluntar, a fost facuta la Cluj, de un ungur din secuime !
Unde-i patriotismul romannilor de azi ?!
|
Suntem patrioti prin tot ce facem bine - sa oferi un model de familie societatii in care traiesti, sa-ti faci datoria la locul de munca, sa sadesti macar un pom, sa salvezi pe cineva- fie si la modul spiritual, sa-ti cinstesti inaintasii , sa dai o educatie buna copiilor tai ...si am putea continua. Multi dintre noi o facem, fara pretentia de a ne numi patrioti, pentru ca astazi nu mai suntem chemati sa ne slujim tara cu arma- din alte puncte de vedere exista decaderea.