Subiect: Sunt sarac!
View Single Post
Vechi 26.08.2010, 22:01:36
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Miha-Anca, sa stii ca eu una iti dau dreptate in ceea ce priveste imprumuturile si ratele. Azi, vezi ca orice fleac se vinde in rate, un uscator de par, un scaun, un calculator (le expira garantia, se strica si oamenii tot mai platesc rate, cum vazut la TV acum vreo luna, niste sinistrati se plangeau ca le-a luat apa mobila la care nu terminasera de achitat ratele), sunt si creditele alea pentru cumparaturi in supermarket, o maslina, o capsuna ... Ar fi mult mai profitabil si mai sigur sa cumpere aceste aparate cu banii jos, atunci cand ii au in mana, intr-o luna un scaun, intr-alta, o masa...... Numai cand vine vorba despre investitii foarte ridicate (gen, un apartament), iti poti permite sa faci rate, si asta daca stii ca ai un loc de munca sigur, ceea ce nu cred ca mai exista in ziua de azi. Bunicii mei zic ca daca si-ar fi trait tineretea in vremurile astea, capitaliste, nu ar fi reusit sa plateasca 15 ani ratele.