Citat:
În prealabil postat de bairstow
Apoi de ce lege vorbesti?Citezi un pasaj din vt dar eu iti citesc din Nt. Iar Vt a fost pana la venirea lui Iisus1 Sa vedem ce spune cel nou: caci Legea a fost data prin Moise, dar harul si adevarul au venit prin Isus Hristos. (Ioan.1:17)Caci femeia maritata este legata prin Lege de barbatul ei cata vreme traieste el; dar daca-i moare barbatul, este dezlegata de legea barbatului ei. (Rom.7:2)
Tot astfel, fratii mei, prin trupul lui Hristos, si voi ati murit in ce priveste Legea, ca sa fiti ai altuia, adica ai Celui ce a inviat din morti; si aceasta, ca sa aducem rod pentru Dumnezeu. (Rom.7:4)
|
Cu ajutorul Duhului Adevarului sper sa pot intelege cat mai curand aceasta tema si daca esti inca disponibil/a vom vb despre asta. Chiar as avea nevoie.
Te rog sa crezi ca eram tare necajita cand am vazut ca ma acuzai, ma faceai de toate culorile fara sa-mi raspunzi la ce te intrebam si mai ales cand ai zis ca vrei sa te rogi pt mine. Era falsitate. De aceea am scris acel verset.
p.s. cum iti spuneam eu nu pot sa ma rog lui Dumnezeu pentru o persoana pe care nu o pot vedea si cred ca toti cei ce zic Tatal Nostru cu luare aminte sunt de parere cu mine. Nu va cer sa fiti de aceeasi parer cu mine, am zis doar "cred".