Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Pe de o parte, imi pare sincer rau pentru faptul ca recunoasteti aproape explicit ca toate mizeriile pe care le-ati colportat nu au avut ca scop adevarul, ci doar sa provoace o anumita stare de spirit... Cu alte cuvinte, ca ati vrut sa va razbunati... Este foarte putin crestina o asemenea atitudine...
|
Nu-i vorba de razbunare ! Mi-a intrat in cap ca "dogma" catolica e problema, bat-o vina ! Si mi-am zis s-o combat.., s-o evidentiez. Am simtit ca se cere un fel de corectie la dezechilibrul creat..Adica sa fi roman si sa fi atat de "strain", ca sa nu zic ostil, interesului de masa, numai pt ca esti catolic...Asta nu inteleg..Ma intreb ce-o sa iasa din casatoriile mixte cu musulmani, cum or sa ne lupte progeniturile lor ? Ma sperire gandul ca si alti crestini, apartinand altor culte crestine decat cel ortodox, simt si fac cam ce faceti voi ...!
Poate nu o sa intelegeti..Teroristii islamici pot fi combatuti numai atacand Coranul, caci de acesta sunt creati...Culmea este ca nu de o interpretare tendentioasa sunt creati, ci chiar de intelesul direct al ....
La fel si voi...Am crezut ca voi sunteti doar romani catolici, dar romani..Din pacate am convingerea ca ati devenit un segment ostil celorlalti romani..,tocmai datorita dogmei strambe..Ciudat ce-au facut in 900 de ani...! Vor sa creeze natia catolica cumva ?