Subiect: predestinare?
View Single Post
Vechi 26.08.2010, 13:17:42
TreciLaRugaciune TreciLaRugaciune is offline
Member

Data înregistrării: 24.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dumdada Vezi mesajul
Dar atunci cand a creeat lumea practic a decis tot ce urma sa se intample.A creea lumea intr-un anumit mod si este atotstiutor deci tot ce urmeaza sa mi se intample si ce urmeaza sa fac este predestinat.Pentru ca El a creeat lumea astfel incat sa se intample asta.
De asemenea deciziile mele care par libere sunt rezultatul lucrurilor care mi s-au inamplat.Dumnezeu mi-a dat un anumit creier si L-a stimulat cu anumite evenimente deci la un moment dat eu nu pot lua decat o anumita decizie.(Si daca sa zicem as vrea sa ma schimb acest lucru este tot predestinat)
Prietene, mai lasa documentarele ca sunt tot de masoni facute. TU FACI CE VREI!! Daca tu acum vrei sa iti tai nasul, te duci iei un cutit si il tai. Este prin voia ta proprie, Nu Deznadajduii ca asta este duhul rau care te ataca pe tine acum. Tu faci ce vrei, dar de tine depinde daca VREI sau nu VREI sa primesti ajutorul de la Dumnezeu. Creierul este atacat de ganduri. Pe de o parte de la Inger( care sta pe umarul drept) si de la Diavol(care sta pe umarul stang). Acum depinde de tine ce ganduri accepti, si pe care le pui si in actiune. Du-te la un preot ca el are har de la Dumnezeu si te poate ajuta mai mult cu orice nelamurire ai tu. Noi suntem niste mireni pacatosi si intunecati, ce sa stim noi... Dar nu te lasa. Si nu deznadajduii. totul e simplu, dar omului ii place sa se complice.