Citat:
Īn prealabil postat de anita
Doar calugarii din Romania nu au plecat la sfantul Munte pentru ca nu aveau ce manca in Romania sau ca o duceau greu ?.
|
Esti f. sigura ca nu o duceau greu? Esti foarte sigura ca in Romania in toate manastirile un calugar se poate ocupa mai mult de cele duhovnicesti? Pai vorbeste cu Claudia (iubirea) daca nu ai alte cunostinte intre monahii.
Citat:
Mi se pare un exemplu nepotrivit..
|
Mie mi se pare f. potrivit. Aveau tot ce-i nevoie (dupa parerea romanilor-patrioti) in tara , de ce sa plece? S-au dus la mai bine, asa cum am facut si eu sau ceilalti. Unii l-au gasit unii nu, unii functie de aceasta s-au intors altii nu...calugari sau mireni!
Citat:
Aici avem parinti ,socri ,oameni in varsta care trebuie ajutati..
|
Corect! Si tu te-ai hotarit ca tu-i ajuti pe ai tai mai mult decit noi emigrantii! De ris nu pot, dar zimbesc, cu mila crede-ma! Sau mai sti, poate faci parte din "clasa de sus" si iti poti permite sa-i ajuti. Eu o vad tineri in Romania ajutati de pensia la batrinii lor ca sa supravietuiasca!
Citat:
Daca aveti cu ce trai ,adica "painea noastra cea de toate zilele" nu va recomand sa plecati ,mai ales ca nu stiti ce va asteapta acolo..
|
Si daca nu au? Daca nu-se pot intretine nici pe ei darmite pe cei dragi? Dar daca-s bolnavi si trebuie sa astepte cu anii aprobarea pentru un tratament si sa deschida zeci de usi cu capul?
Citat:
Nu sunt de acord cu cei care pleaca si cand vin incep sa critice ,mai ales cei care sunt credinciosi..
|
Ei si daca nu esti
tu de acord, sta pamintul in loc? Pe cine crezi ca intereseaza? Citi crezi ca nu vor mai pleca? Argumentul asta ca nu esti
TU de acord schimba toata situatia emigrarii?
Citat:
Simplul fapt ca nu iti place ceva ,te deranjeaza, spune ceva ,faptul ca nu stii sa faci fata la ispite..
|
Acelasi lucru iti suna si tie, doar asta spui in mesaj ca nu iti plac emigrantii!!! Nu sti sa faci fata la ispite!
Citat:
A critica tara si oamenii care stau aici e ca si cum ai critica parintii daca acestia au avut vicii ,ca sa dau un exemplu.
Tot parintii tai sunt ,asa si tara asta tot tara ta este si Dumnezeu te-a lasat aici pentru ca aici te poti mantui.
Doar daca nu esti de alta etnie ,atunci sa zicem ca nu esti legat prea mult de acest popor.
|
Intre oparintii mei si tara este o mare diferenta! Intre ei si tine sau altul de asemenea. Ce ti-am facut eu sa ma jignesti in halul asta? Tu te compari cu parintii mei? Pai cine esti tu? ce ai facut tu in viata ta? Ce ai facut pentru mine? Femeie eu sint de alta etnie, etnia romanului care nu-i plac romanii parveniti, fara scrupule, cu gura mare, mindrii, manelisti, interesati de capra vecinului. Si cum sint multi si nu am sanse sa-i vad schimbati mai bine fug de ei pina nu devin si eu sau ai mei asa!