View Single Post
Vechi 26.08.2010, 10:23:40
TZICKa TZICKa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.08.2010
Locație: Garda de Sus
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mesagerul Vezi mesajul
Nici Sfintii Apostoli nu si-au facut semnul crucii (nici vre-un alt semn). Suntem noi mai sfinti decat sfintii apostoli?

Crucea lui Hristos trebuie sa o avem in mintea si-n inima noastra. Taina dragostei lui Dumnezeu, dusa pana la umilinta (S-a smerit pe Sine, ascultãtor fãcându-Se pânã la moarte, si încã moarte pe cruce-Filipeni 2:8) trebuie sa ne marcheze modul nostru de vietuire, in fiecare zi. Semne, cruci atarnate la gat, pe ziduri sau pe acoperisuri sunt simpla spoiala.
Imi cer iertare dar nu e simpla spoiala...e chiar absurd sa spunem noi ortodocsii asa cv.
Hai sa facem diferenta intre cruce si cei care poarta cap de mort la gat sau cate si mai cate. Calugarii si preotii, de ce poarta cruci? Oare nu sti ca exista cruci de lemn din care curge sfantul mir? Pe noi nu ne intereseaza ce fac sau nu fac cei de alta religie, asta sa ne fie clar. Noi cinstim Sf Treime ei stiu doar de IIsus Hristos si nu o cinstesc pe Maica Domnului, pt ei nu exista. Nici Tatal nu exista, ce sa mai zic...Treimea cea de o fiinta nu este inteleasa de ei, si religiile astea au iesit ca ciupercile dupa ploaie, dar singura dreapta credinta este ortodoxia, doar si numele-i spune...iar ortodoxia cinsteste Sf CRUCE pt ca de fiecare data in biserica la Doamne Miluieste ne facem cruce-pt iertare, ajutor si multumire.
Diavolul fuge de cruce. Fiecare om isi poarta viata intreaga crucea. Deschide bratele si vezi km esti? E drept ca esti in forma de cruce? Sper ca am fost explicita...
Reply With Quote