Citat:
Īn prealabil postat de costache marilena
Haide Miha-anca, abtine-te! lasa sfaturile! Sunt romani care fac datorii nu numai pt masini si lux. Sunt multi mai multi cei care fac datorii ca sa-si ajute copii (pt scoala sau doctori, ori pt casa noua). Sunt familii care trec prin situatii grele si nu au incotro...
Am surprins la tv. comentariul unei "vedete" refiritor la faptul ca se scumpeste painea. Cica: "...da, bietii oameni, acum se scumpeste si painea insa se poate si fara. Eu de ex mananc fara paine..." No, cam asa zici si tu...
Iarta-ma, te rog, dar ai dreptate doar partial.
|
Marilena, fa cate imprumuturi vrei daca esti in stare sa le platesti. Eu vorbeam doar celor, care nu sunt in stare sa plateasca un imprumut si ca sa salveze situatia mai iau un imprumut. PAi daca eu nu pot plati un imprumut, cum voi plati doua?!? Poate imi spui tu, ca eu am fost in situatia asta si a trebuit in final sa imi vand casa, desi munceam pe rupte... Vorbeste deci Stan patitul!
Si apoi eu sunt din generatia veche, care mai intai strangea banii si apoi ii cheltuia. Acum iar incerc sa ma tin de acest vechi principiu, ca sa nu repet greseala pe care am facut-o; de unde si sfatul meu. Dar nu e neaparat necesar sa il urmati.