Draga doamna il cunosc pe acest Bairstow deoarece sunt eu. Recunosti ca esti o mincinoasa si nu esti o ortodoxa?Bun.
52Zizo :Crestinismul s-a degenerat.
raspuns: daca crestinismul s-a degenerat si intr-un timp foarte rapid atunci Duhul Sfant care era trimis de Iisus nu a avut grija de biserica sa si Nt minte cand spune ca biserica este cladita pe piatra si portile iadului nu o vor birui!.
cat despre al doilea citat iar gresesti! Vedem ca si leprosii sunt trimisi la preotii iar insusi Iisus predica in sinagoga ! Iisus nu submineaza autoritatea preotilor ci doar spun ca unii dintre ei sunt rai! Pai nu au fost si preoti buni? A spus Iisus ca poporul nu mai trebuie sa asculte de preoti si de sinagoga? A alungat poporul din sinagoga asa cum vrei sa o faci tu?Preotii si din ziua asta sunt unii nu stiu cum unii (parca nu aveai voie sa judeci semenul?) dar nu inseamna ca toti ar fi la fel. Nu pastreaza mereu Dmnezeu o ramasita? Apoi tu esti prea slaba la minte ca sa nu iti dai seama (sau rea voita) ca eu nu vorbesc despre acei preoti ci despre preotii din primele secole crestine care asa cum ne-a lasat in scris istoria isi dadeau cu bucurie viata pentru Iisus. Ortodocsi nu va incredeti in astfel de oameni mincinosi care se mint chiar pe ei insusi. Doamna asta nu este ortodoxa si nici nu a fost! A fi ortodox inseamna sa te duci de cel putin o data la trei saptamani la slujba(sau chiar mai strict) si absenta sa fie bine motivata!
Eu cred ca femeia asta poate sa bata campii in continuare. de convins nu o vom putea convinge. Daivolu s-a instalat in ea si putem sa-i si demonstram matematic ca nu mai poate sa se intoarca la adevar. Doar rugaciunile noastre pot sa o mai ajute. Cat despre ortodoxul sovaielnic care nu ar trebui sa citeasca si sa vorbeasca cu eretici cred ca si-a dat seama ca astfel de oameni nu sunt deloc pe calea cea buna. Sa spui ca biserica a degenerat e ca si cum ai spune ca crestinismul este o mare lucrarea omeneasca! Nu a zis fratilor Domnul Iisus ca va avea grija de biserica sa si sa ne bucuram ca el Se Inalta La Cer? Si ca va trimite Duhul Sfant sa ne calauzeasca spre adevar?Eu sper ca mi-am facut datoria si am scris destul de suficient aratand cat de proaste sunt aceste conceptii si bisericii sectare.
Last edited by bairstow; 25.08.2010 at 23:45:30.
|