Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 25.08.2010, 22:05:02
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Nu 2000, ci 956 ani de la marea schisma ! De ce ne jignesti ? Si din 956 sunteti pe caii tuturor !
Avem doua variante, fie admitem, imoreuna, ca atat Biserica Catolica cat si Biserica Ortodoxa au 956 de ani, fie ne scoatem ochii pana la sfantu' asteapta, pretinzand fiecare ca biserica noastra are 2000 de ani. Cum o dam la pace ?

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Eu am oroare sa ma apuc sa -i subordonez/convertesc pe altii ortodoxiei !
Nici mie nu mi s-a activat inca gena apostolica, in sensul ca nu am luat usile la rand, precum Martorii lui Iehova...

O fi bine, o fi rau, sincer, nu stiu.

Pe de alta parte, nu reusesc sa pricep, nici sa ma taiati, ce anume din discursul meu ati reusit dumneavoastra sa interpretati ca fiind o "incercare de subordonare" ?!

Ati avut de suferit, in viata dumneavoastra privata sau publica, incercari de convertire din partea catolicilor ? V-au bagat pliante pe sub usa, sau sub stergatorul de parbriz ? V-au abordat in Gara de Nord ? Poate in tren ? La coada la paine ? In biserica ?

Dar daca dumneavoastra interpretati faptul ca ne aparam, aici, punctul de vedere, drept "incercare de convertire", gresiti amarnic. Ati dori probabil sa nu ne aparam Biserica ?