Subiect: Sunt sarac!
View Single Post
Vechi 25.08.2010, 10:21:53
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Cum traiesti decent? Probabil pe urma a cat ai agonisit in afara. Altfel chiar nu vad cum ai putea.
Da, bine spus ! Altfel nu ai cum, eu traiesc decent pe urma contributiilor din afara . Deci, este cu totul alta situatie.
Desi stie Anca ce stie, se incapataneaza sa inteleaga ca, si noi stim ce stim. Efectiv, nu poti trai cu un salariu de 5 milioane, oricum ai invarti acesti bani si oricat ai munci . Acum sa nu incercam sa ne inchipuim sa supravietuim cu doua rame si o frunza ca-n evul mediu. Caci, am impresia ca despre acest gen de supravietuire vorbeste Anca.
O inteleg perfect ce vorbeste despre economisire si chivernisire, insa, am depasit de mult valabilitatea acestei tendinte, nu se mai poate nici astfel, pur si simplu nu se poate .Bine-nteles ca nu sunt bune datoriile, dar uite ca unii au avut de ales, intre a sta cu socrii si a se ajunge la divort datorita lor, ori, intre a face un credit si a sta singuri cu datorii....poate ca tot la divort se poate ajunge si datorita acestora. Cum sa mai traim, oare ?
Ce sa zic, eu am avut casa de la 20 si ceva de ani...nici nu-mi inchipui traiul cu ai mei sau cu ai lui, ar fi fost imposibil, dar pentru acest lucru am renuntat la scoala pe care o adoram, am facut sacrificii, am avut depresii, nu m-am acomodat usor, am luat decizii, am avut mare grija de bani, etc. Marele avantaj ca banii aveau valoare atunci, acum nu mai au la noi in tara, cand preturile sunt aceleasi ca in occident.

Last edited by ory; 25.08.2010 at 10:29:48.
Reply With Quote