Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia
Eu sincer te sfatuiesc sa nu-ti pui baza pe economii in bani la banca ci sa-i ai si sub alte forme. Eu mai uit ce fac evreii care STIU care-i mersul economiei in viitor, au mesaje clare de la agentiile superioare..., si-i vad agitati pe multe canale de tv cu reclame de cumparare a aurului de la populatie( cum o faceau cu frenezie si inainte de WWII)... asta asa ca subiect de reflectare!
Cred ca cel mai bine este sa fi pe undeva la ZERO( de la luna la luna), sau usor in datorii. ...iar in caz de crach economic, nu ai ce sa pierzi sau ce sa-ti ia, decit lantul de la bicicleta...
|
Da, Andrei, ai dreptate, ca nu mai exista siguranta in lume. Dar ce faci cu aurul, daca oamenii ajung saraci si nu mai cumpara? Unii cumpara aur poate ca pregatiri de razboi, dar eu doar cu pacatele mele sunt in razboi si pentru asta nu am nevoie de aur. Dar sfatul tau e bun pentru cei, care au ceva pus deoparte. Daca mai ai si alte sfaturi, te asteptam.
Cum merg actiunile in SUA, stii? Unii au castigat bani buni acolo. Nu e nevoie ca o persoana sa aiba bani multi, ci se pot face asociatii, pentru a strange o suma mai mare. Aici exista societati de investitii, iar omul investeste doar atat cat isi poate permite sa piarda la o adica. De fapt asa isi calculeaza riscul pe care si-l asuma la orice investitie de acest gen; pun raul inainte, dar de obicei castiga.