Subiect: Sunt sarac!
View Single Post
Vechi 24.08.2010, 23:09:05
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
:))) Ce dulce esti Ancuto!

Ma intrebat totusi, daca ai mai vazut cum arata satele unde ai putea sa-ti cumperi ieftin un petic de pamint ca sa cultivi ceva... sau tu cind vii sa te spovedesti vezi numai locurile idilice de linga minastiri si-ti tresara inimioara la cit de pitoresc este acolo...poate nu stii ca locurile de pe linga minastiri sunt cele mai BUNE terenuri si evident si super-SCUMPE.
Andrei, nu am vrut sa spun, dar chiar am o casuta batranesca cu ceva gradina, pe care va trebui sa o destelenesc, undeva mai la munte. Oamenii sunt minuati, simpli, prietenosi. La 4 km este o rezervatie naturala; loc intr-adevar idilic.
Gradina o voi cultiva, caci simt ca aceasta munca imi da viata. Izvor in curte, deci am toate conditiile.
Sa stii ca nu dau sfaturi, pe care eu sa nu le urmez, indiferent ce crede unul sau altul.
Avem si aici gradina si am invatat cate ceva despre gradinarit de la vecinii de gradina. Deci nu sunt chiar o incepatoare. Am trei ani vechime in gradinarit si am o gramada de carti!
Daca va simtit obositi, apucati-va de gradinarit. Veti intineri si veti avea multe satisfacti. Iar produsele vor fi ecologice.
Da, am fost si am vazut satele. E mult de facut inca, dar asta nu ma sperie.
Reply With Quote