Subiect: Sunt sarac!
View Single Post
Vechi 24.08.2010, 21:30:53
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Mie mi a dat de gandit faptul ca Sfantul Constantin s a aratat unui parinte, caruia i a spus ce rau ii pare ca macar in ultimii ani ai vietii nu a renuntat la toate pentru sac si cenusa si i fericea pe cei care au facut o si poate si pe cei care si o doresc, caci spunea ca mare trecere au acestia inaintea Lui Dumnezeu.

Si a propos, am citit de curand si m am minunat de un tanar fost nu stiu daca sa i zic politician, care are un articol publicat in Esquire, cred ca al doilea numar pe anul acesta, cum a renuntat el la frigider si multe altele, pentru a reduce impactul asupra mediului, ar fi bun de postat articolul, ma gandeam ca daca a avut puterea sa se rupa de civilizatie in mijlocul acesteia, cred ca l ar incanta Sfantul Tihon din Zadonsk, si alti parinti care indeamna la simplitate ba chiar si de simplitatea din profetia lui Sundar Singh, si te pomenesti ca ar fi si un calugar de toata nadejdea...

Saracia in Romania si nu in ultimul randcartirea si judecarea se pare ca i a facut pe romani de curand sa creasca consumul de alcool si de tigari...

Sa i ceri unei tinere astazi sa incerce sa faca economie, sa nu mai foloseasca pampersi, ca este profund jignita, mai ales daca are si unele capacitati intelectuale de invatare, deci mandria trebuie hranita, daca nu are cine s o educe din timp, si fireste ca este prea putin important ca cheltuielile uzuale trebuie platite, sa le plateasca cine ne a invatat ca ne trebuie o nunta mare, care nu s a mai facut ca s a si imbolnavit de coloana pentru ceva timp...Este mai important sa i iei copilului piscina, sa faci petreceri, sa arunci ce vrei fara sa intrebi, ori chiar cand ti s a spus sa pui la loc ce ai facut fara sa intrebi...de ce sa platesti facturile mai intai, dar culmea ar fi ca ei sa fie in accelerare de plati, ca i cam nasol sa se faca peste drum un bloc al bezedeului, in timp record, si cum credinta Iustinei ne lipseste la multi, ne trezim ca ne zice biorezonanta ca printre cauzele bolilor sunt energii negative ???!!! si cineva trebuie sa cumpere ieftin o afacere buna, ca tot ti au facut pulbere casa dupa ce le ai refuzat oferta...niste copii de tigani... Romanica care nu se vede... dar pentru care da marturie cumva Sundar Singh in profetii despre Romania...
A propos, si la constructia blocului bezedeului, a fost paznic un nene care a fost inginer la Cernavoda, si cand a deschis gura sa spuna ca directorul falimenteaza intreprinderea, s a trezit scizofericit, desi posibil folositor in continuare cuiva, cumva, undeva....

RABDARE, RABDARE, RABDARE, RABDARE, RABDARE, RABDARE, RBDARE, RABDARE, RABDARE...

NEJUDECARE, NEJUDECARE, NEJUDECARE, NEJUDECARE, NEJUDECARE, NEJUDECARE......
Reply With Quote