Subiect: Sunt sarac!
View Single Post
Vechi 24.08.2010, 21:13:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Cristi, lasa, sa nu te doara-n cot ca e dureros. Intreaba-l pe baiatul meu, plangea si noaptea de durere...
Un lucru este cert, credinta, sentimentele, iubirea si bucuria sunt lucruri pe care nu ti le poate lua nimeni, pe cat sunt de marete, pe-atat de simplu daruite in natura noastra...
Cele mai frumoase lucruri ne sunt oferite si gratuit ! Asta da smerenie pamanteana !
Andrei, bine spus ; " fiecare cu saracia lui ", deci, totul este relativ .
Uf, știu și eu la propriu ce-i durerea-ncot, căzând pe gheață în urmă cu câțiva ani ! Da, bucuria, credința, iubirea nu ne-o poate lua nimeni , căci nici în detenție nu se iau , drept dovadă sunt Sfinții Închisorilor Comuniste , care se bucurau și de o rugăciune spusă pân la cap, se bucurau când vedeau o rază mică de lumină , iar iubirea de Dumnezeu le-au dat putere multă și nădejde. Sunt bucurii și bucurii , dar oare mai știm să ne bucurăm ? Unii da, alții nu ! Uite, eu mă bucur când ajung teafăr acasă, că-mi văd cățelul, florile, icoanele, soția ! Mă bucur mult să vă văd pe toți aici, mă bucur că mi-am ținut programul de rugăciune, mă bucur că mă pot odihni, mă bucur când văd candela arzând frumos , mă bucur când reușesc să mai citesc ceva, mă bucur chiar când aud greierii cântând , căci e semn de liniște și pace. . . Am și tristeți , și lacrimi , și speranțe , și atunci mă duc cu mintea la bucuriile mele, mă culc visând la lucruri frumoase , călătoresc cu mintea, cânt în gând . . . totul fără taxe, totul fără bani ! Sâc, că nimeni nu poate să mi le ia , sau să-mi strice programul , doar moartea cea urâtă, dar atât de TRECĂTOARE ! ! !