Subiect: Sunt sarac!
View Single Post
Vechi 24.08.2010, 15:04:21
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Dragul meu ,mai lasa vocea asta de preot,si te apuca sa tii morala pe forum.
Acest subiect este unul foarte interesant si cred ca s-au surprins multe aspecte importante si utile.
Daca pentru tine e rezolvata situatia,mai bine ne-ai spune cum ai reusit sa faci acest lucru,nu sa faci indemnuri generale cu o autoritate pe care nu o detii.
Omul nu este multumit cu ce are,observa mai greu pe cei nevoiasi,acesta e adevarul si trebuiesc multe pilde,spor duhovnicesc si mult tact ca sa putem fi multumiti cu ceea ce avem.
Cred cu tarie ca NICIUNUL din cei care sunt pe forum nu sunt complet multumiti cu ceea ce au,chiar daca pot afirma contrariul.Eu cred ca aceasta multumire si lasare completa in voia lui Dumnezeu nu o au decat oamenii foarte sporiti,pe cale de a deveni sfinti.
Asa ca TrecilaRugaciune am pentru tine un sfat: TrecilaSmerenie :) Asta nu inseamna ca eu sunt smerit :)
Sa ne multumim cu ce ne-a dat Dumnezeu- sunt oameni mult mai bogati decat noi, dar sa nu iutam cati sunt mult mai saraci decat noi. Fara sa mint, ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a daruit in viata.Doamne ajuta!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote