Minunea
L-am descoperit pe Sf Nectarie in pagina de Spiritualitate a minunatei reviste Formula As. Citeam aproape in fiecare numar marturii ale oamenilor pe care Sf Nectarie ii salvase, povestile lor ma emotionau dar nu credeam ca o sa ajung si eu sa scriu despre vreo minune..si totusi..iata-ma! Bunica mea (cea mai iubita batranica din lume) are 79 de ani si este foarte bolnava cu inima, pensionata pe caz de boala de la 50 de ani. In luna decembrie 2009 a facut o criza de inima si a ajuns cu SMURD la spital unde i-au facut electrosocuri pentru a o scoate din fibrilatii. Starea ei s-a inrautatit si in decursul a 7 luni a fost internata de 6 ori in diferite spitale. In lunile astea era sa moara de nenumarate ori, a trecut prin chinuri ingrozitoare deoarece mai multe boli au lovit-o, nu doar cea de inima, a slabit 20 de kg, nu a iesit din casa nici macar o data in afara de drumurile la spital cu masina Salvarii.. A facut si o depresie din cauza bolii si ajunsese o umbra de om care nu mai comunica, nu mai zambea si se uita cu privirea pierduta numai in pamant, nu mai putea manca aproape nimic ... Eu impreuna cu mama mea am facut tot ce este omeneste posibil sa ii amelioram starea..de la medicamente la reflexoterapie si acupunctura la domiciliu, internari la cei mai buni doctori etc. In tot acest timp ne rugam fierbinte la Sf Nectarie sa o salveze, citeam Acatistul Sf Nectarie si plangeam la racla cu moaste de la biserica Radu Voda. Cand aproape ne pierdusem ultima speranta Sfantul Nectarie s-a indurat de chinurile ei si a facut-o bine. Este cea mai mare minune pe care am trait-o! A inceput din nou sa ii fie foame si sa poata manca, a pus la loc kilogramele pierdute, a prins puteri iar acum se plimba si singura pe afara, rade din nou si se bucura de viata. Nu avem cuvinte sa ii multumim suficient Sfantului Nectarie pentru ca astazi Mamaica mea traieste si e bine.
Dumnezeu si Sf Nectarie sa va ajute!
|