View Single Post
Vechi 24.08.2010, 12:43:27
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Asta inseamna ca Dumnezeu este unul partinitor...unora le da si altora nu...si atunci pentru ce nu au parte de Imparatia Ceruruilor cei care nu au credinta devreme ce Dumnezeu nu le-a dat acest dar?
In aceasta situatie Dumnezeu nu ar mai fi Dumnezeu....iar eu sunt sigura ca Dumnezeul meu in care cred nu este asa...
In opinia mea credinta nu este un dar...este un fapt pe care ai dreptul sa-l alegi sau nu datorita libertatii date de Dumnezeu.
Credința este un dar de la Dumnezeu, dar ca orice dar poți să-l accepți sau poți să-l refuzi. Nu este încălcată libertatea omului prin aceasta.Fiindcă rațiunea noastră logică analizează "doct" toate fenomenele și nu ne duce adesea la Dumnezeu. De aceea, credința este un dar. Și pentru că credința (harul) nu vine din fapte ca să nu se laude nimeni.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote