View Single Post
Vechi 24.08.2010, 01:56:23
ingerul_pazitor ingerul_pazitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
ma gindeam ca toate centrele urbane ar colapsa deoarece nu s-ar mai putea trai la bloc( fara apa , incalzire presiune la apa deci milioanele de oameni din orase ar navali brusc peste sate, ferme, distrugind in scurt timp ca lacustele elementele de subzistenta agrara.

Populatia s-a inmultit la 6-7 miliarde si datorita electricitatii si confortului plus alte ramificatii.
e foarte misto in bucuresti ca sunt 4 milioane de oameni din care 2 mil . au venit de la tara, e uite asa vom fi toti ca la tara.
Si nu e nici un bai ca sunt ami putini oameni din contra poate cei care raman nu mai isi bat joc de natura stie Dzeu mai bine ce sa faca.
Andrei , stiu ca esti suparat ptr ideea mea, insa eu am citit niste carti despre acest subiect, nu se ia Dzeu dupa mine, daca asa va fi sa zicem. Inseamna ca asa considera el ca este mai bine si cred ca nu vrei sa il contrazici. In fine vom vedea ce va fi.
Vor fi si multe avantaje relax poate nu ptr tine dar ptr mine da si ptr multi altii si daca Dzeu vrea sa mor ...e decizia Lui si nu ma pot opune dar nu as fi suparata pe decizia lui.
Reply With Quote