View Single Post
Vechi 23.08.2010, 18:41:25
bmd
Guest

Implicit

daca am pleca cu totii din tara ce s-ar alege de acest NEAM ROMAN!!??

pai se alege ceea ce este...praful!
Am impresia ca voi traiti astazi cu mintea in istorie.
Istoria e frumoasa, nu trebuie uitata dar uitati-va cum sintem ca neam , cit de uniti, cit de generosi, cit de dispusi la sacrificiu pentru celalat!
Cei ca mine, care au vazut lucrurile astea au renuntat sa mai lupte. Nu poti lupta impotriva metalitatii unui neam intreg! Sau poti, ca deh toate se pot, insa cu rezultatul pe care-l aveti in fata ochilor: ZERO!
Romanii care s-au adaptat in strainatate felului "ne-romanesc" de a fi, s-au integrat cit te poti integra si pot traii si participa la bunul mers a tarilor in care au emigrat! Aici nu-i vorba de a nu vrea sa lupti cu restul de romani, ci de faptul ca restul de romani n-au chef de lupta.

acesti f. multi pensionari care sunt in tara oare cine sunt!? nu sunt cumva si parintii vostri printre ei care de bine de rau ne-au lasat o tara pe care noi la randul nostru va trebui sa o lasam copiilor nostri

Mie nu mi-a lasat nimeni nimic! Tara asta n-a fost niciodata "a noastra" a poporului, asa cum nu este nici una. Tarile apartin unei minoritati, care dispun dupa cum doresc de ea si noi. Atita ca, minoritatea care ne trage pielea in strainatate, este mai generoasa decit minoritatea romaneasca.

daca plecam cu totii din tara o sa ajungem mai rau ca tiganii europei de astazi.

Nu o sa ajungem, sintem! Noi si bulgarii

daca voi cei tineri plecati din tara cine vreti sa o pazeasca pentru voi!?
Eu nu-s tinar, dar sa o pazeasca cui ii aduce un trai indestulat.

tara a carei istorie va va condamna pentru ca ati lasat-o de izbeliste
Tara nu poate condamna pe nimeni pentru nimic, nici acum nici alta data asta-i vorbarie pura.

''hai sa dam mana cu mana cei cu inima romana''.
Da, noi fredonam adesea cee ni se cere de masoni! Fredonam si dam la sapa pentru o bucata de piine neagra. Ca-s masoni lui Cuza sau cei a comunistilor tot una! Ei bine unii dintre noi doresc sa faca treaba asta pentru o piine mai alba!
Reply With Quote