Citat:
În prealabil postat de I.Calin
Preoții nu se înțeleg: mare sminteală pentru credincioși.
Lăsați episcopia să facă ce consideră mai bine, fiindcă memoriile și sesizările credincioșilor sunt până la urmă puse tot în slujba celor care confundă preoția cu oportunitatea măririi și întreținerea mândriei. Și nu știm noi ce încercări au dat peste preotul respectiv. Dumnezeu să ne lumineze pe toți. Regretabil că Biserica lui Hristos se confruntă cu astfel de evenimente.
|
Multumesc din suflet pentru raspunsul dvs. Imi place f. mult cum scrieti, cum ganditi. Eu sunt inconjurata de oameni feluriti in parohie... Tineri, batrani... La un astfel de eveniment, plecarea parohului, unii au mers dupa dansul, altii au plecat la alte biserici, iar altii au ramas in continuare la biserica noastra. Si eu m-am dus o data la biserica unde a fost mutat parohul si inca o data cand m-a spovedit si m-a impartasit dansul. De atunci merg in continuare la biserica mea, biserica pe care o frecventez de 25 de ani. Oricum, s-au intamplat multe, multe... Lucruri incredibile.. Eu am fost f.incercata de Dumnezeu. Multumesc din nou pentru bunanatea dvs. de a-mi raspunde la mesaj.