View Single Post
Vechi 23.08.2010, 14:17:06
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Sper ca nu pui in aplicare morala crestina! Asta daca tu chiar o cunosti.
Faptul ca tu nu stii nimic despre morala atee este un fapt agravant pentru tine si nu stiu de ce te lauzi cu ignoranta ta pe forum. Nu stii, cerceteaza! Sunt sigur ca nu stii multe. "Necunoasterea nu e o dovada, ignoranta nu-i un argument"
Mulțumesc pentru apreciere. Dar, eu credeam că ateii sunt o adunătură pestriță, fiecare individ cu valori și principii proprii și chiar nu am văzut nici unde un volum (carte) de morală atee. Poate că-mi recomanzi una, ți-aș rămâne îndatorat.

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Daca nu vezi ceva scris tu incepi sa omori lumea pe strada? Tu n-ai nicio idee despre ce e rau si ce e bine daca nu citesti ce au scris altii?
Păi, la câte se scriu, credeam că cei interesați ar fi abordat acest subiect. Ar fi fost, cu siguranță, un bestseller. Îți dai seama, ce de bani...
Faci acuzații grave. Ai știință că aș fi omorât pe cineva?
Am idee despre ce e rău și ce e bine, dar nu din perspectivă atee.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote