Citat:
În prealabil postat de sfantatreime
Daca pentru dumneata relatia trupeasca inseamna daruire de sine jertfelnica inseamna ca nu cunosti ce inseamna jertfa,draga...jertfa trebuie inteleasa,perceputa si traita in scop mantuitor,iar mantuirea inseamna despatimire,iar despatimirea inseamna curatire de patimi...iar patima=desfranare iar desfranare=sex, iar sex=relatie trupeasca...Sa incercam sa traim ancorati in Biserica,fratilor,nu in cele lumesti...e greu sa nu le confundam,dar este mantuitor...
|
draga domnule, am zis sa ma citezi.
Eu nu stiu despre ce vorbesti tu acolo: unde am zis eu ca relatia trupeasca este jertfa? Imi pui cuvinte in gura ca sa dai bine? (fara suparare, dar sunt f grabita in dimineata asta si nu am timp sa caut, dar nu recunosc sa fi scris eu ca relatiile trupesti sunt jertfa.) Deci daca vrei sa pari drept.. chiar nu trebuie sa-mi demonstrezi mie sau altcuiva pe aici, are Cine sa te vada)
Iar daca gresesc, arata-mi unde. Asta este altceva, ar fi un lucru bun.
Sincer, cred ca ma confunzi, poate ai citit la altcineva.
Despatimirea se poate face si in cadrul casatoriei, dupa cum ne-au demonstrat sfintii casatoriti. Sfanta Iuliana de Lazarevo a avut multi copii.. ce concluzie putem trage?
Este un pacat sa te scarbesti de relatia trupeasca legiuita intre soti.
Una este ce faci din jertfa pt Dumnezeu, cu totul altceva este scarba.. Voi reveni ca nu am destul timp (Iar postarea ta a doua... nu stiu exact ce vrei sa demonstrezi cu ea. Ar trebui, poate sa explici, ca citatul este cunoscut, dar nu este cunoscut scopul cu care l-ai postat)