View Single Post
Vechi 23.08.2010, 00:27:25
ciprian22 ciprian22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

O intrebare pentru TINERI PENTRU ROMANIA.Ai facut armata?Ai auzit povesti relatate de participanti la "faptele marete de arme"?Consider ca am o datorie pentru Dumnezeu...dar sa ma ierte..in afara de datoria de a fi un bun roman nu vad ca asi avea o alta datorie pentru "patrie".Pana si aceasta indatorire pe care mi-o asum pare uneori foarte greu de tinut.Daca un politician a citit ceea ce ai postat tu sigur sa tavalit pe jos de ras.Si -a spus ca inca mai exista naivi in Romania.Cu ocazia asta ami cer scuze pentru ca te-am numit asa dar asta este parerea mea.Armata ca si institutie in Romania a fost..este si probabil va fi o mare bataie de joc.Razboiul nu are nimic glorios..inseamna moarte, foame, reducerea la forma primitiva a omului si in particular lupta pentru propria supravietuire de care profita cefele groase care nu au fost la razboi nici-odata.Eroii .. toti sunt morti...pe faptele lor se cladesc cariere politice si multe altele,pentru oportunistii care profita ca noi ceilalti ai respectam si ne aducem aminte de ei.Tineri cu moralitate sanatoasa??Nu cred ca vor exista prea curand in Romania la cum evolueaz lucrurile.Au alte prioritati,vor alt-ceva iar pentru 80% din ei simpla prezenta pe un astfel de forum reprezinta doar o excentricitate.