Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
IonelS, si eu sunt tot crestin-ortodoxa. La care "voi" te referi? In ceea ce priveste adevarul, cred ca ne referim la acelasi.
|
Ma refeream la catolicii de pe acest forum..Foarte agresivi ! Acestia nu sunt aici pt o discutie matura, dogmatica, crestineasca...
Citat:
În prealabil postat de I.Calin
Ne fac mai buni creștini? Mai informați, da. Dar, s-ar putea, și mai lipsiți de iubire. Să le lăsăm acolo unde sunt și să ne iertăm reciproc, greșeli au fost și de o parte și de alta. Dragostea lui Dumnezeu înseamnă mult mai mult. Doar ne recunoaștem ca biserici surori. Evident că fără amestecuri doctrinare și slujbe comune, dar cu înțelegere între noi, credincioșii de rând. Chiar credeți că pe soacra mea catolică o interesează cele mai de sus? "Fii om", îmi spune, "indiferent de biserica la care mergi". Nu discutăm ceea ce ne desparte și atât.
|
De acord domnul meu ! Din pacate am observat ca exista o gasca de catolici foarte agresiva pe acest forum si cum nu-s un sfant mi-am permis sa le dau de lucru...Si o voi face in continuare, cu sau fara voia dumneavoastra, pana cand se vor potoli !
Eu nu-mi permit sa ma duc pe nici un forum catolic si sa ma apuc sa tulbur cu vre-un extremism dogmatic...Parca -s iezuiti domnule ! Culmea a fost sa constat ca la topicurile privind migratia au fost printre cei mai aprigi sustinatori ai expatrierii, de parca ar vrea sa goleasca Romania !
Bai baieti, ce-i aici, sat fara caini ?