Subiect: Sunt sarac!
View Single Post
Vechi 22.08.2010, 12:53:49
o copila o copila is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Eu personal, multumesc Domnului pentru ceea ce am. Nu am mare lucru, adica stam in chirie, avem rate la banci, chletuieli, dar......am o diploma, am o familie, am un sot, o copila, mama, frate, cumnata, soacra, am si lipsuri, dar mai presus de toate am sanatate.
Mai tanjim si noi dupa una alta, ne chinuim sa ne cumparam cate ceva, dar dintotdeauna am fost asa. Adica nu mi-am dorit ceva, m-am dus si mi-am luat, a trebuit sa strang bani mai intai. Dar m-am si bucurat de acel lucru.
Ce ma supara este ceea ce se intampla in sistemul de invatamant si cel sanitar (fara a face politica), in primul am lucrat iar cu al doilea am avut de a face. Nu ne ofera dreptul la decenta, nu la lux, cei care vor lux si-l procura.
TRebuie sa nu uitam ca sunt altii mai napastuiti ca noi, vezi topic "poetul din gara Sinaia", noi macar avem un acoperis deasupra capului, si pana la urma, cele materiale nu semnifica nimic. Chiar saptamana trecuta am fost la inmormantarea unei cunostinte, barbat in floarea varstei, la 40 de ani, rapus de o intepatura de albina.......Ce folos ca avea de toate aici? Nu l-au ajutat cu nimic. Inca o data mi-am dat seama de iluzoriul strangerii de averi.
Imi doresc sa traiesc frumos, sa traiesc urmand calea cea dreapta a lui Hristos, averurile si bogatiile le las altora.......
Reply With Quote