Subiect: La rascruce
View Single Post
Vechi 08.06.2006, 10:32:18
Eugen Eugen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.01.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaela_maria
Dragii mei, va mutumesc mult pentru sprijinul moral, ca de fapt de asta am nevoie...Problema este ca nu ma simt pregatita ptr. un bebe, dar situatia mea de la serviciu este apasatoare, motiv ptr. care am ajuns in starea in care sunt...neincrezatoare, nelinistita, nemultumita...etc, am incercat sa-mi schimb serviciul, m-am izbit de "2 ani de-acu sa nu aud de copii"...si singura mea salvare de la serviciul actual ar fi un copil, dar ce sa fac, daca nu ma simt pregatita ptr. asta!
Eu vreau sa aduc pe lume un copil linistit, calm, si nicidecum unul care sa-mi reflecte starea mea! Intelegeti de asta mi-e frica! Mi-am dat seama ca daca nu ai liniste sufleteasca, de fapt nu ai nimic! Uneori visez ca un copil o sa-mi schimbe viata,o sa-mi aduca bucatica de speranta si incredere...etc.Pe mine ma macina cum merg lucrurile in Romania, mai ales in institutiile de stat..e jalnic....am incercat sa ma implic si ma sperii cand vad unde am ajuns si fara nici un rezultat bun.
Nu vreau ca viitorul meu copil sa fie scutul meu de aparare. Daca cu cateva saptamani in urma zburam de fericire crezand ca minunea s-a intamplat, acum crisparea (datorita situatiei de la locul de munca) m-a transformat intr-un monstru... nu se mai intelege nimeni cu mine, nici macar eu.
Astept un cuvant de mangaiere din partea voastra.
De cand n-ai mai fost pe la duhovnic? Ai nevoie de spovedanie! O sa vezi cum te linistesti, iti vine sa zbori dupa aceea. Si de rugaciune ai nevoie, care iti este numele de botez? Si noi, toti, care citim aici, ne vom ruga pt. tine la Sf. Liturghie si in rugaciunile personale. Dumnezeu sa-ti ajute sa te linistesti, sa te impaci cu tine si cu ceilalti. Doamne ajuta!
Reply With Quote