View Single Post
Vechi 21.08.2010, 14:17:23
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=Crestin_Simona;280162]
Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Sora, eu propun sa-ti ti pliscul pe seama ta caci vei avea nevoie de el cit de curind !
Faci aceiasi penibila/jenanta (a se citi ,,proasta") greseala pe care o face si Fani.

FRATE, asa ceva Iisus Hristos nu ar fi zis niciodata!
Te sfatuiesc sa-ti cumperi haine curate de la Mantuitorul nostru.

,,{...}tamaduirea maniei presupune omorarea poftei trupesti. Astfel, Sfantul Maxim spune ca "iutimea ce se infurie si latra la cei inruditi, fara cuviinta" poate fi potolita "stingand pofta". Caci "iutimea, infuriata de placeri in chip lipsit de randuiala", se potoleste indata ce a fost omorata pofta''.
J.P.Larche - Tamadirea patimilor sufletesti

Eruditia fara dragoste NU inseamna nimic!
Dar cu dragostea fata de semeni pe langa talantii pe care TI I-A DAT Mantuitorul ai fi extraordinar.
FRATE, nu te supara si-mi cer iertare, dar de la cei ce au mult se cere mult, ca atarel fi desavarsit!!!
Sora, va rog deosebit, cititi toate postarile, si pe cele ale celorlalti frati/surori si dupa ce veti adauga linga dragostea hristica si dreptatea si adevarul, deasemnea hristice (Adevarul insusi este Hristos!)formulati-va raspunsurile/parerile !
Eu stiu ca sfaturile ,,dulci" prin care transpar dragostea de frati si smerenia ,,binecuvintata" sunt lucruri care dau bine la ,,dosarul de crestin evlavios" dar cu conditia de a fi uzat cu mult discernamint !
Este insa si posibil ca sa fiti bine intentionata si cu inima sincera si calda iar eu orbit de vulgaritate, minie si spirit revendicativ sa nu vad realitatea din jurul meu . In acest caz imi cer iertare ! Nu sunt decit un pacatos si ticalos incurcat bine in mindrie si in multe alte pacate serioase !!

Last edited by zaharia_2009; 21.08.2010 at 15:01:54.
Reply With Quote