View Single Post
Vechi 19.08.2010, 17:10:42
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de adiandrea6 Vezi mesajul
- Si o alta parere spusa mai sus, cum ca "nici un tata nu a intors copilul din ratacire", lucru care nu face cinste barbatilor, si care nu este adevarat, dar daca ar fi adevarat, un barbat care nu isi poate aduce la credinta nici macar propriul copil, cum poate sa ii aduca pe adulti? Si daca femeile pot sa isi aduca la credinta atat copilul cat si sotul, de ce sa nu poata fi preot? Ce ii lipseste? Vreti sa spuneti ca ii lipseste ceva din cele duhovnicesti in conditiile in care cel mai mare intre sfinti este o femeie, si ca atare a fost ea cea care a inteles cel mai bine mesajul lui Dumnezeu?

Nu m-ati convins deloc.
In primul rind nimeni nu incearca sa te convinga de nimic. Tu esti deja convinsa si ca atare rastalmacesti cuvintele sa se aseze dupa cum iti cade bine. Ai pus o intrebare si noi am crezut ca te intereseaza sincer. De fapt tu doresti sa convini de adevarul tau! Multumim nu avem interes!
Iti raspund pentru ultima data daca o sa vad ca continui pe aceeasi linie.
NU O FEMEIE POATA SA ADUCA UN COPIL LA CREDINTA CI O MAMA PE PROPIUL EI COPIL!
Nu un barbat oarecare ci un preot poate cu ajutorul Sfintului Duh sa o faca!
Maica Domnului a inteles cel mai bine mesajul Domnului pentru o femeie din momentul cind a spus "Fie mie dupa voia TA" pina la "Fiul meu si Dumnezeul meu..." : SMERENIA!!!!