View Single Post
Vechi 19.08.2010, 16:28:26
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
De ce ti se pare ca te urasc?
Pai din cele pe care le-ai scris. Nu oi fi eu patriotul lui peste dar timpit nu sint. Cu siguranta dupa mesajele tale nu o sa fi tu primul la care o sa bat la use...si nici altcineva!
Citat:
De ce ti se pare ca o duci mai bine ca mine acolo?
Tot dupa mesajele tale. De ce te framinta atit cei plecati? Te preocupa mintuirea noastra? Ai treminat cu propia mintuire?
Citat:
Repet,de ce ti se pare ca este Romania de vina ca nu esti in stare sa traiesti in Casa Ta?
Si eu la fel repet, nu mi se pare ci asta-i realitatea si mai repet odata nu o sa ma destainuiesc pe forum de ce am facut-o
Citat:
Sunt eu de vina ca stai la altu` acasa?Sunt eu de vina ca vei fi toata viata un Musafir?
Nu tu nu esti de vine direct ci doar indirect. Tu nu esti Romania si nici romanii. Dar tu esti unul din cei care nici nu lupta nici nu pleaca. Accepta.De ce trebuie sa fiu eu asemeni tie?
Citat:
Am mai zis-o,plecati unde vedeti cu ochii DAR NU dati vina pe Romania,dati vina pe incompetenta voastra.
Incompetenta se traduce la tine prin dorinta de a traii demn?
De a nu lasa pe cei care le-ai dat viata la indemina unor hoti?
Da, in cazul asta sintem incompetenti.
Si da, am fost incompetenti in a rezolva situatia noastra de dupa revolutie. Majoritatea dintre voi mai sinteti inca incompetenti sa o faceti...iar care nu sinteti in situatia asta sinteti in mare cei din cauza carora am plecat noi
Reply With Quote