View Single Post
Vechi 19.08.2010, 14:24:33
bmd
Guest

Implicit Omul intelege doar daca vrea

1. Problema asta de sanatate apare la 28 de zile si se tremina in citeva zile la majoritatea femeilor...cu exceptia ta, a fetitelor si celor la menopauza.
La un barbat nu apare!
2. Ca nu alaptezi acum sau nu alaptezi tot timpul asta nu inseamna ca nu s-ar putea sa alaptezi mai tirziu si de citeva ori, cu conditia sa muncesti mai putin si sa poti/dorii sa nasti copii.
Un barbat nu a alaptat, nu alapteaza si nu va alapta niciodata (ca medic cred ca sti de ce!)
3. Daca nu alaptezi si nici nu ai dureri de ce ai lipsii de la servici de durere sau ca sa alaptezi?
4. Nici eu n-am auzit ca nasterea, perioada sau alaptarea sa fie o "problema de sanatate" pina la tine!
Oricum un barbat nu se "imbolnaveste" niciodata de ...nastere!
5. "Maica Domnului nu si-a dorit sa fie preot, dar nici eu nu imi doresc sa nasc fecioara. Maica Domnului a nascut un copil, maicutele din manastire nu nasc niciunul. Sa inteleg ca ele nu o urmeaza pe Maica Domnului pentru ca refuza maternitatea? Sa inteleg ca isi rateaza vocatia?"
Asta-i tare de tot!
Parca ai fi Sophia! Esti Sophia? (userul nu intelepciunea?)
*Maica Domnului nu si-a dorit sa fie preot, dar nici eu nu imi doresc sa nasc fecioara. Un taran cosea finul dar nici eu nu beau apa rece!!!!
Esti psiholog cumva? Nu de alta da nu cred ca iti poate intelege cineva rationamentul...daca exista unul!
*"Sa inteleg ca ele nu o urmeaza pe Maica Domnului pentru ca refuza maternitatea? Sa inteleg ca isi rateaza vocatia"
Nici pe departe; ce ar fi de inteles este ca Maica Domnului este mama lui Iisus in timp ce maicutele sint miresele Lui. Ele urmeaza pe Iisus nu nascind ci ascultindu-L, in smerenie, jertfindu-se cum a facut si El sau Ea.
Maica Domnului a schimbat viitorul omenirii prin nasterea de Prunc, fa-o si tu. Prin copilul tau nascut si educat crestineste poti schimba lumea. Prin munca ta multa poti schimba multe dar nu viitorul.
Maica Domnului a fost aleasa sa fie Maica Domnului in timp ce maicutele au ales ele sa fie miresele lui Iisus.
* "Daca o femeie in loc sa fie maicuta de manastire alege sa fie preot celibatar, unde este problema?"
Nicaieri! Trebuie sa-si aleaga confesiunea potrivita care-i ofera posibilitatea asta. Cind vrei ortodoxie o iei asa cum este sau o lasi deoparte! E ca si cum mergi la un club de fotbal si incerci sa-i schimbi pe toti sa joace tenis.... dar sa-i spuna fotbal!
Problema cu menopauza este nu in privinta intelectului ci a pihicului. Uite la tine cum te-ai ambalat si fara menopauza darmite sa mai o si ai!