View Single Post
Vechi 19.08.2010, 13:52:22
adiandrea6 adiandrea6 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.08.2010
Locație: Franta, Lille
Religia: Ortodox
Implicit

Femeile care au dureri, din punct de vedere medical, au o problema de sanatate care pur si simplu trebuie tratata. Eu nu am nici un fel de durere, sunt medic si muncesc foarte mult, de dimineata pana seara, nu alaptez si nu lipsesc de la servici pe astfel de motive. Nu am auzit sa fie dat afara de la preotie un barbat care are probleme de sanatate si nu am auzit sa se spuna ca un copil nu are nevoie si de tata acasa. Daca familia si sanatatea este un impediment pentru preotie, atunci ar trebui sa fie si pentru barbat, nu numai pentru femeie. Daca in schimb nu este, atunci nu ar trebui sa fie nici pentru femeie, nu doar pentru barbat.
Maica Domnului nu si-a dorit sa fie preot, dar nici eu nu imi doresc sa nasc fecioara. Maica Domnului a nascut un copil, maicutele din manastire nu nasc niciunul. Sa inteleg ca ele nu o urmeaza pe Maica Domnului pentru ca refuza maternitatea? Sa inteleg ca isi rateaza vocatia? Daca o femeie in loc sa fie maicuta de manastire alege sa fie preot celibatar, unde este problema?
Si ce are a face menopauza cu credinta? Sa inteleg ca femeia la menopauza are credinta mai slaba si gandirea mai proasta? Sau ce sa inteleg din remarca cu menopauza?