View Single Post
Vechi 19.08.2010, 12:34:42
speranta1970's Avatar
speranta1970 speranta1970 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2009
Locație: brisbane, australia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de NEYRA 383 Vezi mesajul
imi este de real folos ,si ma ajuta sa extrag esenta in ceeia ce va urma sa decid,apreciez foarte mult parerile dvs,si va multumesc pentru efortul de a-mi raspunde,ideile sunt excelente,toate fara exceptie,nu stiu inca ce sa fac.....fii mei au fost aici si au stat cu mine ...8 luni,dar din cauza actelor nu am putut sa-i tin mai mult si aici legile sunt facute sa se bata cap in cap,cred ca sunt special facute numai pt Romani si Bulgari,adica nu ai decat doua posibilitati ori sa prestezi seviciu catre populatia tarii respective,si te faci patron cu alte cuvinte ,dar ai nevoie si de un mic capital,deci aceasta cade din start ca daca aveam bani acestia,prestam servicii catre populatia tarii mele,iar a doua varianta este ....sa devii student,varianta pe care am ales-o si eu,desi sunt la o varsta destul de inaintata,si numai de invatatura nu imi mai arde,si asa am obtinut dreptul de rezident pe viata.......si de lucru.Nu am uitat viata gre din tara,unde salariul meu era mai mic decat ....pensia mamei mele,si sarbatorile in care nu aveam..........absolut nimic ce pune pe masa,asta nu se poate uita vreo data,in RO a fost si este o continua lupta pentru supravietuire din pacate,ba mai mult birurile exagerate puse pe capul bietilor pensionari,a mamelor care se lupta sa-si creasca copii,a orfanilor si a bolnavilor cu diferite handicapuri carora nu le mai ajung bani nici pentru mancare dar mi-te pentru medicamente...iata ce ma tine departe de fii mei dragi,si viata se scurge atat de repede.............desigur ca daca n-ar fi existat Dumnezeu in viata mea,si daca nu as fi stat adesea de vorba cu EL in rugaciune,cred ca pieream de mult,singura mea alinare este la EL,inca o data va multumesc pentru rabdarea cu care mi-ati raspuns,BUNUL DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA,insutit si sa va binecuvanteze,pe dvs toti si pe toti cei dragi ai dvs.Doamne ajutane.AMIN.
Dumnezeu sa fie cu tine si copiii tai, sa va dea putere sa treceti cu bine peste tristetea ce va incearca acum si sa va ajute sa fiti din nou impreuna si cu o viata mai buna. Nu-ti pierde speranta, si incearca sa inspiri aceasta speranta de viitor si la copiii tai, Dumnezeu sa aiba grija de ei si sa ti-i duca langa tine.