Citat:
În prealabil postat de bmd
CEL MAI MARE ROL IN OMENIRE L_A DAT DUMNEZEU FEMEII: MAMA!!!!!
De ce nu va satisface chestia asta?
Voi puteti decide viitorul omenirii prin copiii vostri dar lucru asta nu va este suficient!
Uite eu sint barbat si nu-mi doresc sa fiu preot, nu-si doresc cei mai multi barbati ca preotia nu-i un job, spovedania nu-i o sueta la un ceai.
Cam cum ar fi sa mergi la biserica si sa o gasesti inchisa:
-azi nu se tine slujba, preotul are perioada si dureri mari!
-azi nu se tine slujba preotul trebuie sa nasca!
-vin imediat am plecat sa alaptez!
Ca sa nu mai vorbim de canaoanele date de un preot femeie barbatilor sau de un preot femeie ajunsa la menopauza!!!!
Hai sa fim seriosi cine are nevoie de un medic, urgent (si in viata spovedania este totdeauna o urgenta ca nu sti daca mai apuci si miine sa o faci) nu se uita daca-i gingasi, sensibil, are bucle sau nu!
Asta este crestinismul de 2000 de ani cu barbati ca preot si faptul ca s-a mentinut atit arata ca e bine asa. Acum in ultimii ani ai omenirii vrem sa schimbam tot ce a fost validat 2000 de ani!
Pai protestantii au preoti femeie, chiar si episcopi femeie si nu i-a ajutat cu nimic, in fiecare zi sint tot mai putini in biserica si tot mai multi atei!
|
Pe cat de adevarat, pe atat de amuzant! De mult nu am ras atat de copios! Bun raspuns si multumitor pentru cei ce-l asteptau!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
|