View Single Post
Vechi 19.08.2010, 08:15:04
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

nu m-am gandit niciodata de ce femeia nu poate fi preot dar dintotdeauna visam sa fiu nevasta de preot :D.... sincer, mie imi place ce face o preoteasa, in afara ca face multi copii si face mancare ca orice gospodina, dar ajuta la biserica, ajuta oamenii din comunitate....eu stiu o dna preoteasa care mi-e fffff draga, la care oamenii vin mai degraba sa vorbeasca cu ea despre problemele de zi cu zi decat pe preot...adica bineinteles si la preot se duc sa se spovedeasca in post, dar la o problema de zi cu zi este mai aproape de suflet de Dna preoteasa...na...sunt oameni si oameni....unii trag mai mult la parinte altii trag la preoteasa.... bineinteles, asta daca si preoteasa stie sa se faca iubita, ca sunt preotese care nu prea se implica in rolul lor...

oricum eu zic ca este mult mai important sa dai viata unei fiinte decat sa asculti pacatele a nspe mii de oameni, care unii poate poate se indreapta altii nu, sau sa ingropi, sau sa cununi ...sfaturi putem sa dam si noi, de cununat si de botezat putem face si noi femeile, daca suntem nasele......... prin a da viata, femeia este unica...si asta nimeni nu ne-o poate lua.