View Single Post
Vechi 18.08.2010, 15:49:23
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

luati si cititi mesajele la fata asta si va convingeti si voi ....

deci citate de bast-et :

1.
Nu ma consider normala (stiu ca daca ati avea posibilitatea, m-ati arde pe rug), dar ilumineaza-ma cu conceptul asta de normalitate.
Medicul "killer" de "copii" (embrioane poate vrei sa zici) munceste, a facut un juramant si trebuie sa-l respecte, daca asa i-a fost cerut, poate oricand sa schimbe profesiunea.
Scuza-ma dar parca biserica voastra este implicata in cazuri de pedofilie? Pai nu, nu avorta, lasa copii sa mearga la preot.

2.
Beh tu vorbesti din punct de vedere crestin, totul se invarte in jurul lui Dumnezeu, eu vorbesc din punct de vedere ateu, la mine nimic se invarte in jurul nimanui. Deci putem sa stam aici sa ne batem in cap in cap pana dimineata
Desi mi se pare ca tu reduci omul la o jucarie a lui Dumnezeu, cum ramane cu liberul arbitriu?

3.
Suntem jucarii caci trebuie sa ne transformam si sa ne schimbam ca sa fim pe placul acestui Dumnezeu.

4.
De ce nevoia asta de a avea un Creator? De ce orice gaura, orice "nu stiu" este acoperita cu Dumnezeu? De ce nevoia de a fi sclav, supus unei fiinte supreme? Eu vad in posturile tale aceasta nevoie, aceasta "daca El nu exista, eu ce fac? ce se intampla cu mine?", un copil care ii teama sa o piarda pe mama, cam asa ceva.

si multe altele....
Reply With Quote