Citat:
În prealabil postat de 52ZIZO
buna NEYRA Eu cred in Dumnezeu. Cred ca EL te asculta si te va ajuta. Dute in camaruta ta, asa cum ne invata Sfanta Scriptura (Cuvantul lui Dumnezeu), inchide usa dupa tine si roaga-te in secret lui Dumnezeu. Iti va raspunde, sunt sigura. Cand te afli la o asa zisa raspantie de drumuri si nu stii pe care strada sa apuci, Dumnezeu iti da pace in suflet daca te afli pe strada cea buna sau iti da neliniste daca e strada cea rea. Iti spun din experienta personala. Cere-i , intreaba-L, spunei ca nu esti in stare sa intelegi raspunsul Sau dar ca ai mare nevoie de EL, de sfatul sau.
"6. Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta și, închizând ușa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns, și Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti ție. "
Sfatul lui Dumnezeu este cel mai bun! Este singurul care ti-ar da un sfat sincer. Toti oamenii sunt invidiosi, egoisti...pacatosi si oricat ar vrea sa raspunda sincer tot sunt manati de instinctele pacatoase. cu drag, Violeta
|
Asa este, ai dreptate, rugaciunea catre Tatal, Fiul si Duhul Sfant mai ales intr-un moment asa de greu ne poate ajuta mult. Am avut si eu rascruce de drumuri nu o data in viata mea, si de fiecare data cand m-am rugat pentru indrumare, ce decizie am luat in timp s-a dovedit sa fie o decizie buna, chiar daca pe moment ma gandeam cu ingrijorare daca totusi am ales bine ce am ales. Cand simti ca vrei ceva, si alegi pentru ceea ce vrei dar ceva iti spune ca ceva nu e in regula, atunci sa stii ca nu ai ales bine. Dar daca alegi ceva dupa rugaciune, si alegi cu impacare de sine, ca asa ar fii drept, atunci sa stii ca ai ales dupa voia Tatalui. Ca noi dorim multe, si cerem multe, dar sa nu uitam sa fie indeplinit dupa voia Tatalui nu dupa voia noastra, ca El stie mai bine cei mai bun pentru noi.
Tatal nostru ceresc indruma pe toti ce-i ce cer indrumare.