Citat:
În prealabil postat de luminita-
Raoul...eu sunt foarte timida si cred ca chestia asta sau poate sunt insuportabila,nu stiu.
Erethorn,daca Dumnezeu ma iubea nu ma facea inferioara....in Biserica nu sunt bineveniti cei tineri si ma tem sa merg.Ar fi o idee cu voluntariatul dar deja am scris la cateva asociatii cum ar fi Crucea Rosie,Salvati copii,copii in dificultate si mai e una de pe langa Parcul Carol dar nu mai stiu acum cum se numeste.Mai stii tu altele?ca niciuna nu mi-a raspuns si am fost politicoasa in mesaje.
|
Draga Luminita,
am vazut ca repeti ca esti insuportabila.....dar de ce spui asta? Ce te face sa te consideri asa? Ce inseamna suportabil sau insuportabil? Prin prisma caror calitati/defecte oamenii sunt considerati suportabili/insuportabili? Si, nu te supara, dar asa cum te vezi tu pe tine, asa te vad si ceilalti, pentru ca le "transmiti" tu aceste semnale.
Eu, cumva te vad ca esti plictisita, consideri ca ai o viata monotona in care nu se intampla nimic spectaculos. Draga mea, viata este o minune de la Dumnezeu. I-ai multumit vreodata lui Dumnezeu ca esti in viata, ca esti sanatoasa, ca ai parinti , ca ai unde locui, ca poti sa mergi singura pe picioarele tale, ca poti s afaci o scoala, ca ai ce manca? Stii cumva ce inseamna sa nu ai astea? iti poti imagina macar? Incearca, si sa vezi cat de binecuvantata esti.
De ce trebuie neaparat sa iti faci prieteni.....virtuali? Consider internetul un mare progres dar si un "blestem" pentru noi. In fata calculatorului viata se rezuma la mess, ID, facebook, jocuri, etc. Cum isi petrec vacanta tinerii in ziua de azi? Pe comp, pe facebook.
Am predat 5 ani la un liceu, la clasele 11-12, si am putut observa, cu tristete, ca in ziua de azi tinerii nu mai au nici un interes pentru carti, pentru cultura, doar pt "comp". Nu sunt nici eu foarte inaintata in varsta, am 29 de ani, dar parca pe vremea mea era altfel.
Stii ce facem eu la varsta ta? Imi cautam de lucru, mergeam la biblioteca publica si citeam si stateam acasa. Nu am avut prieteni, nu am iesit pe la discoteci, nu am avut nici macar telefon mobil. Si crede-ma, nu regret nimic.
Si....mama ta are mare dreptate cand iti spune ca ai sa regreti perioada asta, cu linistea de acum nu te mai intalnesti.
Eu, din pacate, la varsta ta nu am cunoscut biserica, asta regret.
Nu ai dreptate cand spui ca in biserica nu sunt bineveniti tinerii. In zona in care locuiesc exista o biserica unde se fac saptamanal studii biblice pentru tineri. Mi se pare un lucru foarte bun. Cauta si tu o parohie in ditamai Bucurestiul unde sa existe asa ceva.
Si mai ceva......s-ar putea sa Il superi pe Dumnezeu cand spui ca te-a facut inferioara. "femeile nu au valoare si sunt inferioare"......femeia ii este data ca ajutor barbatului, asta nu inseamna ca sunt inferioare. SI cum n-au valoare cand ele perpetueaza viata....? ti se pare lipsit de valoare?