View Single Post
Vechi 16.08.2010, 14:31:40
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul

In primul rand, pentru ca prin aceasta semnatura, precum si prin toate postarile sale, utilizatorul Colaps se autodefineste in mod negativ.

Pentru utilizatorul colaps, precum si pentru multi altii, ortodoxia este o ocazie de a fi impotriva.

Exista un anumit tip psihologic pentru care apartenenta la un grup nu poate fi separata de adversitatea fata de alte grupuri.

Luati ca exemplu utilizatorul Kesarion_breb si modul sau de "dialog". La fiecare a doua postare (cu indulgenta) apare o expresie de genul "bai sectarule, esti un mincinos, un indracit, tatal vostru este diavolul, etc.etc.etc."

Si acum spuneti-mi, cam cat credeti ca as rezista eu pe forum inainte de a fi banat, daca as incepe sa folosesc expresii de acest gen la adresa ortodocsilor ?
Subscriu...din pacate multi asa zisi ortodocsi au inteles gresit ce inseamna sa fi crestin ortodox...motiv pentru care din cauza acestora toata Biserica Ortodoxa are de suferit.

Aici as dori sa atrag atentia ADMINULUI...daca a acceptat pe acest forum sa posteze si persoane de alta confesiune care este normal sa scrie conform a ceea ce stiu ei si sa-si spuna parerile, atunci sa oblige pe forumistii ortodocsi cel putin sa vorbeasca civilizat chiar daca nu sunt de acord cu parerile celorlalti.