View Single Post
Vechi 15.08.2010, 20:25:49
52ZIZO 52ZIZO is offline
Banned

Data înregistrării: 24.06.2010
Locație: Japonia
Religia: Ortodox
Implicit as vrea sa am posibilitatea de a intalni un preot. Din pacate nu exista aceasta posib

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
intreaba preotul cand nu stii ceva.
Ma aflu in Japonia, aici religia nationala este politeista adica ei sunt devotati si adora mai multi zei mai multe divinitati, egali intre ei. Principalele religii sunt Budismul si Sintoismul (ritualuri inchinate spiritelor). Stiu ca in tara asta sunt cca 9000 ortodocsi la 128.000.000 locuitori, deci va inchipiti ca nu am cunoscut niciunul, daca as merge in capitala ar fi posibil. Catolici crestini sunt un pic mai multi dar sunt concentrati intr-o zona intre insula Horado si vestul orasului Nagasaki. Acum doi ani prin noiembrie am aflat prin minune ca u fost ucisi vreo 200 catolici. Intelegeti ca soarta celor ce cred in Hristos nu e usoara. Aici este valida inca pedeapsa cu moartea!! Eu sunt sincera si caut cu toata inima pe Hristos Mantuitorul. Vreau cu tot sufletul sa ascult de Dumnezeu. Singurul lucru care imi da confort si pace este Cuvantul lui Dumnezeu, adica Biblia de pe site-ul ortodox in limba romana.
Reply With Quote