Si iar s-a rugat si spunea: " O, Doamne, Iisuse Hristoase, CAre esti Atotputernic in cer si pe pamant , in aceasta rugaciune ma rog la Numele Tau Sfant, in orice vreme si orice loc unde se pomeneste numele meu, sfinteste locul acela si slaveste-i pe cei care Te slavesc pe Tine prin numele meu, primeste toate jertfele lor si toate cererile si toate rugaciunile".
...
Si dupa ce avorbit astfel, Domnul i-a raspuns Maicii Sale : " Lasa-ti inima sa se bucure si sa se veseleasca; caci fiecare marturie a bunavointei si fiecare dar ti-a fost dat de Tatal Meu din ceruri, si de Mine, nu va fi uitat, ci va afla mila si mangaiere, si ajutor si incredere, in lumea aceasta si in cea care va veni, inaintea Tatalui Meu din ceruri".
...
Si Domnul s-a intors si i-a zis lui Petru: "A sosit vremea sa cantati imnul". Iar Petru a inceput sa cante imnul si toate puterile cerului au raspuns cu Aleluia. Atunci chipul Maicii Domnului a stalucit mai tare ca lumina si Ea s-a ridicat, sia binecuvantat pe fiecare dintre APostoli cu mana Ei, si toti au inaltat slava lui Dumnezeu, si Domnul a intins mainile Lui neprihanite si a primit sufletul Ei Sfant si nepatat. Si odata cu inaltarea sufletului ei nepatat, locul s-a umplut de miresme si de o lumina de nedescris si iata, s-a auzit un glas venit din ceruri, spunand:" Fii binecuvantata intre femei".
...