:)Colors,multumesc mult si frumos,la fel si eu iti doresc tie.As vrea sa mai adaug ceva:cineva o sa vina poate cu intrebarea:de ce asadar cei 3trei Magi(Intelepti,mari invatati si astrologi intrucat citeau cerul si deosebeau timpul cand se va naste UN MARE REGE al tuturor timpurilor,Salvatorul omenirii,numele celor 3trei fiind:Balthasar=Baltazar,Melchior,Gaspar,Marii Magi ai Orientului,deci de la Rasarit s-au orientat dupa steaua de la Rasarit a Mantuitorului,Steaua din Betleem a Mantuitorului(cu multe referiri in Vechiul Testament la steaua lui David,steaua lui Iuda)si de ce sunt acceptati de Dumnezeu,de Biblie,de Biserica,etc.Eu cred ca numai datorita faptului ca I S-au inchinat Mantuitorului IISUS HRISTOS,Fiul Lui Dumnezeu,I-au adus daruri foarte mari ca valoare materiala dar nu numai,ci si simbolica,alese,inestimabile si nepretuite:aur,smirna si tamaie,dar si pentru faptul ca nu L-au tradat pe Mantuitorul ca Iuda Iscarioteanul, si nu s-au dus sa ii spuna lui Irod unde este Pruncul Sfant nascut,pt.ca sa nu fie ucis ca toti ceilalti prunci omorati din ordinul lui Irod si sunt admirati si apreciati din mult mai multe motive, nementionate de mine.
|