Doamne ajuta
Da chiar daca sunt sinceri si curati oricum nu sunt crezuti nu mi se pare ca au cerut ceva siau spus oful cred in fata tuturor care le stie viata ,eu nu stiu daca aveam puterea sa ma destainui cuiva cu toata viata mea ,oricum eu chiar am drum sa merg incolo spre ei sii voi vizita cu drag sa ii cunost indeaproape nu ca mar interesa dar daca tot am drum as fi curioasa sa vad cate vb si ura a fost aruncata spre ei oricum multa sanatate si sa va dea Dumnezeu putere sa meregeti mai departe si scuze pentru cei care se simt prost datorita faptului ca miam dat o parere in ceea ce am inteles eu din tot topicul asta si celalalt referitor la emiliulia ,vad ca siau dat si datele lor si acte si tot creduli nu au fost eu nu faceam asa cred sa arat lumii intrtegi toata viata mea se vede ca au avut si au nevoie de ajutorul celui aproape cei care au nu cred in veci pe cel ce nu au .,aveti grija de voi fara voi copii vostri vor fi a nimanui ,nimeni nui ca parintii adevarati luptati pentru sanatatea voastra si nu mai bagati nimic la suflet ca numai asta var trebui sa va inrautatiti situatia mai mult in aceste momente ,cu bine ,istina .
|