View Single Post
Vechi 10.08.2010, 16:58:57
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Am observat ca in familiile numeroase Dumnezeu poarta de grija copilasilor. Chiar Mantuitorul ne cere sa nu ducem grija zilei de maine.

In comuna Maieru din Bistrita Nasaud exista o vorba batraneasca care mie mi s-a parut neasemuit de frumoasa- SA NI SE VESNICEASCA NEAMUL- e stiut ca acolo familiile sunt numeroase si parintii nu duc grija mainelui.
subscriu.
daca parintii sunt credinciosi si sunt multumiti cu cat le ofera Dumnezeu, si muncesc ca sa le ofere copiilor tot ce este necesar ptr buna desfasurare a vietii, Dumnezeu nu ii lasa.le da tot ce au nevoie.

dar si asta e o chestie relativa:daca unii considera strictul necesar o farfurie de mancare, un pat, haine simple, modeste, o locuinta incalzita, ptr altii strictul necesar inseamna:televizor, cuptor cu microunde,masina de spalat vase,haine in rand cu "lumea', pantofi de firma.
de aici si fustrarea unora ca o duc greu si nu au "strictul necesar."
auzisem chiar de curand la tv ca era intrebata o mama ce va face acum , dupa reducerea de 25 %. iar ea a raspuns:"nu ii voi mai putea oferi copilului tot ce isi doreste".
asadar e o diferente intre tot ce ne dorim si tot ce avem nevoie....

Last edited by lore86; 10.08.2010 at 17:02:13.
Reply With Quote