View Single Post
Vechi 09.08.2010, 16:46:50
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Acum iertati-ma ca intreb,dar am o nedumerire cu privire la subiectul acestui topic. Stiu si eu femei care cica nu puteau naste decat prin cezariana. Pai cum vine asta? Daca aceste femei ar fi trait in urma cu 100 de ani sau mai mult nu ar fi putut avea copii? Acei copii de pana acum cateva zeci de ani nu s-au putut naste? Cum s-a inmultit omenirea atatea mii de ani daca cezariana nu este decat de foarte putin timp? De exemplu pe animale cine le ajuta sa se nasca? Nimeni. Si cu toate astea a avut Dumnezeu grija si de inmultirea lor,fara cezariene fara nimic. Oare nu se ingrijea si de noi? Oare ne-ar fi lasat asa,sa moara si mama si pruncul? Ma indoiesc. Poate voi primi vreodata raspuns si la aceste intrebari...
Ba mureau. Multe mame mureau la nastere, uite=te in istorie fiecarei familii. Si multi copii mureau la fel, uite=te idem.
De aceea mortalitatea era pe la 30 40 de ani pe vremuri.
Slava Domnului ca exista cezariana; de altfel daca nu ar fi existat cred ca nici eu nu as mai fi fost aici sa va scriui asta.

Omenirea s=a inmultit pentru ca din fericire multe mame reuseau si reusesc sa nasca natural. Dar nasterea era mult maii riscanta pe vremuri.
Si sigur, Dumnzeu avea si are grija de noi si atunci si acum, insa altfel. Grija Lui nu se manifesta numai prin mentinerea vietii pamantesti....