Citat:
În prealabil postat de Iubirea
De unde ai tras tu concluzia asta asa desteapta? (ma refer strict la postarea mea caci mie vad ca imi raspunzi)
Era de ajuns sa raspunzi cu aceasta fraza la intrebarea mea...continuand cu restul postarii nu m-ai facut decat sa-mi intarsesc convingerile mele cu referire la o anumita categorie de crestini.
Eu am dat un exemplu cu St. cel Mare (asta mi-a venit in minte pe moment), n-am facut nici un comentariu pro sau contra acestei canonizari, si nici n-am lasat sa se inteleaga undeva ca as fi de acord mai mult sau mai putin cu aceasta canonizare comparativ cu alta.
Concluzie:
La aceasta postare nu pot sa spun decat ca regret atat de mult ca exista oameni cu gandirea atat de limitata...dar...slava Tie Doamne pentru toate!
Important este sa ne mantuim, nu conteaza nivelul gandirii si al intelepciunii pana la urma.
|
Acum am observat ca am gresit cu Sf. Stefan cel Mare. Am citit gresit.
Sa ii multumesti lui Dumnezeu pt oameni prostii nu stiu ce este: o dovada de iubire ? Sau ipocrizie amestecata cu dispret? Sa multumesc si eu ca omaeni sunt caini? Aia e iubire? nop.
Il faci pe unul prost pe unul si apoi ii zici, binecuvantat este Dumnezeu!
Nici tu nu esti mai breaza ca mine. Trebuie sa recunosc ca am avut o reactie subiectiva, pt ca m-ai jignit acuzandu-l pe Sfantul meu, dar tu nu ma intreci cu mult in iubire si ura. Iar intelepciunea e relativa. Fara Dumnezeu nu valoreaza nimic.
Presupun ca tu faci parte din categoria crestinilor destepti. E bine. Ai grija sa nu ti se scufunde barca de atata intelepciune si sa nu ajunga un prost inaintea ta la mal. Ca vezi tu, prostu isi stie masura si cere ajutorul Sfintilor. Nu sare ca inteleptu impotriva Sfintilor lui Dumnezeu pentru ca asa e corect. Si nu odata cei puternici s-au inecat, iar cei slabi s-au mantuit.