View Single Post
Vechi 07.08.2010, 20:11:43
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de manu72 Vezi mesajul
Mi-e atat de dor de randunica!!! Imi lipseste enorm! Ma uit pe cer si o astept sa vina macar sa-mi arate ca e bine si se descurca... Am atatea filmulete cu ea si atatea amintiri frumoase : cum se scalda, cum se curata, cand se trezea venea pe mine si incepea sa piuie ca si cum ar spune ca-i este foame, cum ma ciugulea pe la cercei, cum statea pe monitor si se chinuia sa prinda cu ciocul cursorul de pe ecran, cum se privea curioasa in oglida, ce frumos canta... Statea pe umarul meu ore intregi, faceam treaba cu ea pe umar sau pe cap...Of, am un gol in suflet. Daca as vedea ca e bine si ca s-a descurcat m-as mai linisti... Mi-e tare greu...
Fetitza ta adoptiva,asa cum e ea,cu pene,cioculetz si mutritza haioasa isi urmeaza calea si cu siguranta trimite un gand de iubire cu tot sufletelul ei curat catre cea care a vegheat-o atunci cand s-a aflat in nevoie.
Pastreaza in suflet bucuria pe care ti-a adus-o aceasta faptura minunata si stai linistita ca Dumnezeu are grija de ea!