View Single Post
Vechi 07.08.2010, 15:13:57
manu72's Avatar
manu72 manu72 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anytza Vezi mesajul
manu, si eu am avut un porumbel,mai demult, l-am gasit pe scara, plouat, noi l-am crescut cu arpacas, cand l-am luat nu putea sa zboare, cand a inceput sa creasca si sa invete mai bine, l-am lasat sa zboare pe afara, se ducea pana pe punctul termic din fata blocului si venea inapoi la balcon. pana la urma s-a obisnuit, pleca din ce in ce mai mult timp, mai venea sa-i dam de mancare, statea pe punctul termic si se uita la geam, intindeam mana si venea imediat, manca de la noi din palma, puteam sa-l prindem sa-l tinem. usor usor, a inceput sa vina din ce in ce mai rar, numai manca nici din palma, nici nu mai avea curaj sa vina la geam, ii puneam jos si plecam, abia apoi venea sa manace, pana n-a mai venit de loc... dar era mare, sanatos, s-a invatat cu libertatea.
cel mai mult imi placea, cand era la noi si vedea ca venim cu mancarea sau apa, dadea usurel din aripi si piuia foarte frumos, nu avea rabdare sa ajungem la el, se intindea atat de tare, ca uneori mai cadea... se cunoaste cand creste si e adult, ca nu mai piuie, incepe sa cante frumos, sa dea din aripi, sa incerce sa zboare.
Mi-e atat de dor de randunica!!! Imi lipseste enorm! Ma uit pe cer si o astept sa vina macar sa-mi arate ca e bine si se descurca... Am atatea filmulete cu ea si atatea amintiri frumoase : cum se scalda, cum se curata, cand se trezea venea pe mine si incepea sa piuie ca si cum ar spune ca-i este foame, cum ma ciugulea pe la cercei, cum statea pe monitor si se chinuia sa prinda cu ciocul cursorul de pe ecran, cum se privea curioasa in oglida, ce frumos canta... Statea pe umarul meu ore intregi, faceam treaba cu ea pe umar sau pe cap...Of, am un gol in suflet. Daca as vedea ca e bine si ca s-a descurcat m-as mai linisti... Mi-e tare greu...
Attached Images
File Type: jpg RSCN0635.jpg (30,2 KB, 7 views)
File Type: jpg RSCN0637.jpg (22,2 KB, 7 views)
File Type: jpg RSCN0639.jpg (36,5 KB, 7 views)
Reply With Quote