View Single Post
Vechi 06.08.2010, 19:54:03
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Domnule Kesarion, dupa cum ati fi putut vedea daca erati mai atent, m-am adresat domnului George.
De ce?

Pentru ca doream sa aflu opinia unui ortodox nu a unui sectar.
Ceea ce credeti dumneavoastra stiu deja, iar cand voi dori sa aflu parerea oficiala a SEO, va voi solicita un punct de vedere.

Pana atunci, cele bune .
Domnule sectar "pocăit", eu nu mi-am dat o opinie, ci v-am făcut cateheză creștină dintr-aia adevărată, nu sectărească și eretică așa cum ați primit la secta "penticostală" ! Dealtfel chiar așa-zisa denumire de "penticostală" este improprie și impertinentă, de vreme ce această sectă nu are nimic comun cu ziua pentecostului, adică cu ziua pogorârii Duhului Adevărului peste sfinții apostoli, pentru că dacă ar avea ceva comun ar mărturisi credința apostolică și patristică referitoare la sfânta euharistie, printre alte mărturisiri ale adevăratei credințe, însă datorită lipsei călăuzirii Duhului Adevărului ei nu pot să facă așa ceva. În schimb știu și se lasă învățați de tot felul de "duhuri sfinte" spre erezii grosolane pe care le proferează cu cea mai mare îndrăzneală și lipsă de rușine, făcându-și lor iluzia că aberațiile pe care le îndrugă au vreo legătură cu adevăratele învățături primite prin revelație dumnezeiască !
Reply With Quote