View Single Post
Vechi 05.06.2006, 15:27:56
vsm vsm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Locație: Tara Maicii Domnului
Religia: Ortodox
Implicit

Siluan, cum a fost miercuri la intalnirea cu Danion Vasile?

Dragii tineri,
Eu nu mai sunt la varsta voastra, dar am copii ca voi si ma uit cat le este de greu sa traiasca crestineste, desi eu ii indemn; cum sa traiasca precum crestinii acei tineri care acasa nu primesc indemnul de a se ruga, de a merge la vecernie,la liturghie, cum ?
Educatia religioasa este aceea care lasa de dorit. Si nu trebuie sa dam vina pe preoti, fiecare va raspunde pentru faptele sale; copilul are nevoie de un exemplu (sa scriu EXEMPLU!!!) pe care sa il urmeze. Daca mama si tata, fratele sau sora nu inteleg ca Dumnezeu trebuie CAUTAT ca sa fie GASIT...atunci haideti sa incercam noi sa dam "o mana de ajutor" rugandu-ne pentru toti acei care nu stiu ca Dumnezeu ii asteapta la EL, ca DUMNEZEU ESTE DRAGOSTE!

Cu mult timp in urma am citit despre un baiat caruia i s-a spus ca Dumnezeu este pentru el ca un Tata, tatal lui il lovea fara motiv, era brutal si de aceea copilul a refuzat sa vina la Dumnezeu...

Stiu ca exista tineri care luni seara se roaga impreuna, in toate colturile tarii, incercati si voi ca la ora 23,00 astazi si in fiecare luni sa faceti acelasi lucru, fiecare in coltisorul lui sa vorbeasca Bunului Dumnezeu, sa se roage pentru cei care nu stiu ca Dumnezeu este un Tata Iubitor care doreste binele tuturor !

Ma iertati ca am scris cam mult !

Doamne ajuta-ne sa fim crestini adevarati!
Reply With Quote